Over ons

Wat we doen

Wij ondersteunen ondernemers, bestuurders en beleggers met to-the-point advies en – waar nodig – effectieve juridische actie. Risico hoort bij ondernemen. Wij helpen u de risico’s binnen aanvaardbare proporties te houden zonder u commercieel in de weg te zitten of concessies aan het beste juridisch resultaat te doen. We zijn immers vóór alles advocaten!

Hoe we het doen

De meeste juridische problemen zijn verre van uniek. En als er al wat uniek aan is, bent u dat zelf, of is dat uw bedrijf of uw branche. Een zaak goed oplossen vereist daarom méér dan alleen juridische kennis. En over dat méér beschikken wij in ruime mate. Naast dat wij uitstekende advocaten zijn, putten wij namelijk óók uit stevige ervaring opgedaan aan de andere kant van de tafel, in het internationale bedrijfsleven en de financiële wereld. Wij komen sneller tot effectieve oplossingen doordat wij uw uitdagingen en afwegingen beter snappen dan andere advocaten. Zo werkt u dus met iemand die u begrijpt. U heeft zijn nummer; hij regelt uw zaak.

Anders?

Jazeker! Maar met behoud van het goede en enkel om u beter van dienst te zijn.

  • Geen “interessant doenerij”: U bent doorgaans prima in staat uw eigen zaken te regelen en als wij u van dienst kunnen zijn met een bruikbaar modelletje, verstrekken we u dat graag en jagen we u niet verder op kosten. U deelt in onze ervaring en cut & paste vinden wij toch niet leuk.
  • Geen briefjes voor de bühne. Als wij denken dat het beter is om eens een kop koffie met de wederpartij te drinken, raden we u dat gewoon aan. Of doen dat vóór u.
  • Geen legers bleke stagiaires en medewerkers die het werk van de partners doen. U weet met wie u in business bent en u hebt zijn mobiele nummer.
  • Aantrekkelijke tarifering: voor niets gaat de zon op, maar onze tarieven zijn zeer competitief en wij staan open voor alternatieve berekening zoals succesafhankelijke of retainer fees (zie “Tarieven”)

Is dat anders? Wij denken van wel maar u mag het zeggen. Wilt u het nog anders? Laat het ons weten; het kan altijd beter!