Wat men van ons vindt

Quasset

 

“Wij werken onder andere met grote olieconcerns. Het is prettig een advocaat te hebben die scherp is en tegelijkertijd de verhoudingen binnen grotere concerns en het internationale bedrijfsleven begrijpt.”
naar de website

 

Tjibbe Bouma, Directeur-eigenaar

ServiceHeroes

 

“Wij lopen voorop in de mobiele revolutie. Daarmee trekken we flinke belangstelling van investeerders die een graantje mee willen pikken. Het is een geruststelling dat mijn advocaat het kaf van het koren weet te scheiden.”
naar de website

 

Reinoud Voorbraak, Directeur-eigenaar

Rodrigo Otazu

 

“Onze sieraden worden verkocht van Milaan tot Tokyo, van Moskou tot New York: in méér dan 30 verschillende landen! Dat onze advocaat verstand had van internationale IP- en distributie- overeenkomsten wisten we natuurlijk wel. Bleek hij plotseling ook nog eens een academische titel in marketing te hebben!”
naar de website

 

Helena Vreeburg, Directeur-eigenaar

Advion

 

“Onze groothandel levert producten van 69 A-merkfabrikanten aan 700 groothandels binnen Nederland, België en Duitsland. Wij verwierven het bedrijf in 2008. Tot bij de notaris werd er onderhandeld. Doordat onze advocaat zich vanaf het begin persoonlijk in het bedrijf verdiepte, kon hij goed anticiperen op onze toekomstige behoeften en uitdagingen. Daar hebben we nog elke dag profijt van.” naar de website

 

Harald Rademakers, Directeur -eigenaar

 

Rolf Groep

 

“Onze advocaat bewaakte de juridische aspecten als een bok op de haverkist maar liet ze niet in de weg staat aan de goede relatie tussen de fusiepartners.” naar de website

 

Marcel Raats, Directeur -eigenaar